Skip to content
Menu
Menu

Ajuts Kit digital

Kit-Digital-logo

control Z us ajuda, encara més, amb les necessitats digitals de la vostra empresa gràcies al programa KIT DIGITAL. Amb aquest programa d’ajudes públiques podeu rebre fins a 12.000€ i van destinades a la digitalització de pimes i d’autònoms de fins a 49 treballadors de qualsevol negoci o sector.

Volem fer-ho fàcil, i com a agent digitalitzador que és control Z us ajudem i us assessorem amb la tramitació del bo digital per tal que pugueu optar a les solucions digitals que oferim i que són: Lloc web i presència a internet, comerç electrònic i gestió de xarxes socials.

Què és el kit digital?

És un programa d’ajudes econòmiques l’objectiu del qual és subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per a aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital. Subvencionat pel programa europeu Next Generation EU.

A qui va dirigit?

Aquestes solucions digitals proporcionades al programa Kit Digital estan orientades i dirigides a cobrir les necessitats d’autònoms, microempreses i pimes, pertanyents a qualsevol sector o tipus de negoci.

Com aconseguir el teu bo digital?

Per acollir-te al programa Kit Digital caldrà complir les condicions que estableixen les bases d’aquesta convocatòria. Omple el formulari adjunt amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per informar-te’n.

Serveis que pots contractar a control Z
amb el Bo Digital:

Ara és un bon  moment, aprofita les ajudes del Kit Digital i crea, renova o millora el teu lloc web, presència a internet, comerç electrònic o la gestió de xarxes socials.

Lloc web i presència a internet

 

Millora o ampliació de la presència a internet de l’empresa beneficiària mitjançant la creació d’una pàgina web i/o amb serveis que proporcionin posicionament bàsic a internet.


Import de l’ajuda

0 a 3 empleats: 2.000€
3 a 9 empleats: 2.000€
10 a 50 empleats: 2.000€

Comerç electrònic

 

Disseny i desenvolupament d’una botiga en línia de compravenda de productes i/o serveis amb intercanvi per mitjà digital.


Import de l’ajuda

0 a 3 empleats: 2.000€
3 a 9 empleats: 2.000€
10 a 50 empleats: 2.000€

Gestió de xarxes socials

 

Impulsar la promoció de les empreses beneficiàries a les xarxes socials.

Instagram, Facebook, Linkedin…


Import de l’ajuda

0 a 3 empleats: 2.000€
3 a 9 empleats: 2.500€
10 a 50 empleats: 2.500€

Qui pot sol·licitar el Bo digital?

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats dels beneficiaris: petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Segment I

Petites empreses entre 10 i 49 treballadors.

Fins a 12.000 €

Convocatòria oberta

Segment II

Petites empreses o microempreses d’entre 3 i 9 treballadors.

Fins a 6.000 €

Convocatòria oberta

Segment III

Microempreses d’entre 1 i 2 treballadors i persones en situació d’autoocupació.

Fins a 2.000 €

Obertura prevista pel mes d’octubre

Estàs interessat?

Control Z som agent digitalitzador i podem ajudar-te en el teu camí cap a la digitalització.
Escriu-nos un correu i t’informarem de tot.

logos Kit Digital