Vídeo

El vídeo és l’eina que ens ajuda a explicar i a vendre la vostra empresa, productes o serveis. L’ús del vídeo s’ha popularitzat en els últims temps i tot apunta que serà una de les eines que més s’utilitzarà en un futur molt pròxim ja que les noves tecnologies en permeten un ús més ràpid i ampli. A control Z cuidem la imatge al màxim i curem els detalls. Busquem, si és necessari, una idea o concepte que ens ajudi a lligar les imatges per fer més fort el seu missatge.

Vídeo corporatiu

La millor manera d’explicar la teva empresa o institució és a través d’un vídeo corporatiu que pugui mostrar les vostres instal·lacions, el procés de treball o les qualitats d’un producte als vostres clients.

Anuncis

La brevetat de vendre una idea o concepte en poc segons. La capacitat per captar l’atenció de l’espectador. La síntesi d’un concepte, la eficàcia d’una bona idea.

Reportatge de vídeo

Enregistrem accions, events, espectacles, presentacions, actes festius, cicles, conferències, etc.

Animacions i visuals

Il·lustracions, gràfics en moviment… on la imatge real no pot arribar. Els visuals són vídeos creatius que donen suport visual a un concepte i que poden ser aplicats en presentacions, events, espectacles, etc.