Skip to content
Menu
Menu

Disseny de pàgines Web

Internet i les noves tecnologies ofereixen noves maneres de comunicar de les quals no podem prescindir ni deixar de banda. Dissenyem pàgines web funcionals i pràctiques. Fem gestió de xarxes i les treballem com una eina de difusió i promoció. Com a estudi de comunicació us podem aportar una sèrie de valors que a mig i a llarg termini en podeu treure una sèrie de beneficis, ja siguin a econòmics, de posicionament o d’imatge.

Pàgines web

 

Internet s’ha convertit en un element bàsic en el dia a dia i una eina de consulta molt útil. Tenir un mínim de presència web és bàsic perquè els vostres clients puguin trobar la vostra informació de forma clara i ordenada. Dissenyem pàgines web funcionals i pràctiques adaptades a tots els dispositius mòbils. També ens cuidem del seu posicionament natural o en campanyes a través Google d’Awords.

Botigues Online

 

En el món del comerç ha canviat i la venda de producte Online ha augmentat cada vegada més a mesura que ha augmentat la seguretat i la confiança dels seus usuaris.

Xarxes Socials

 

Les xarxes són un fenomen d’envergadura i pes social per algú que es vulgui mantenir al corrent de la societat actual. Amb un ús correcte de les xarxes podem proporcionar una major difusió i la possibilitat de crear anuncis adreçats al tipus de públic que escollim.

Newsletters

 

El correu electrònic segueix sent un dels mètodes més efectius alhora de comunicar o de vendre un producte. Utilitzem eines que ens permeten agilitzar la seva gestió i analitzar-ne les seves dades.