Skip to content
Menu
Menu

Disseny gràfic

El Disseny gràfic és l’eina que ens ajuda a comunicar i una bona comunicació és bàsica per transmetre un missatge. A control Z cuidem la imatge al màxim, i fem que aquesta parli per si sola. D’aquesta manera aconseguim que els nostres clients es promocionin i es posicionin de manera eficient, ja que una bona presència és cabdal per avançar, sumar i aconseguir valors que a mig i a llarg termini aportin beneficis, ja siguin econòmics, de posicionament o d’imatge.

Identitat

Disseny de marca, naming, targetes, sobres, papereria, parc mòbil, indumentària, senyalètica…

Està provat que una empresa, comerç o producte que té una identitat consistent és presa molt més seriosament que una altra que no en té. Construïm identitats sòlides que ajudin a posicionar els nostres clients i les apliquem en els suports més adequats.

 

Publicitat

Targetons, díptics, tríptics, desplegables, llibrets, catàlegs, anuncis, cartells…

Una campanya gràfica pot comprendre molts àmbits. Analitzem els suports més adequats, busquem una idea que transmeti un bon concepte i fem una bona maquetació dels continguts. La base d’una bona estratègia.

 

Editorial

Llibres, revistes, fanzines, publicacions, memòries…

Estructurarem de manera racional i atractiva els continguts, des de la portada al seu interior, creant una estètica sempre lligada a un concepte o idea per obtenir una coherència visual en tot el disseny.

Packaging

Envasos, caixes, etiquetes…

El disseny de packaging marca la diferència alhora de posicionar un producte, en un món tan competitiu busquem les millors solucions.