Skip to content
Menu
Menu

Vídeo

És l’eina que ens ajuda a explicar i a vendre la vostra empresa, productes o serveis. L’ús del vídeo s’ha popularitzat en els últims temps i tot apunta que serà una de les eines que més s’utilitzarà en un futur molt pròxim ja que les noves tecnologies en permeten un ús més ràpid i ampli. A control Z cuidem la imatge al màxim i curem els detalls. Busquem, si és necessari, una idea o concepte que ens ajudi a lligar les imatges per fer més fort el seu missatge.

Vídeo corporatiu

La millor manera d’explicar la teva empresa o institució és a través d’un vídeo corporatiu que pugui mostrar les vostres instal·lacions, el procés de treball o les qualitats d’un producte als vostres clients.

Anuncis

La brevetat de vendre una idea o concepte en poc segons. La capacitat per captar l’atenció de l’espectador. La síntesi d’un concepte, la eficàcia d’una bona idea.

Animacions i visuals

Il·lustracions, gràfics en moviment… on la imatge real no pot arribar. Els visuals són vídeos creatius que donen suport visual a un concepte i que poden ser aplicats en presentacions, events, espectacles, etc.

Reportatge de vídeo

Enregistrem accions, events, espectacles, presentacions, actes festius, cicles, conferències, etc.