Skip to content
Menu
Menu

DIN – CAMPANYA GRÀFICA

01 Cartells-1

OBJECTIU

Donar continuïtat al naming i a la marca de la DIN i crear una campanya gràfica que anuncia l’escola d’iniciació a l’esport

CONCEPTES

vivacitat
joc visual
moviment

SOLUCiÓ

Moviment ondulatori

L’energia es transmet d’un lloc a un altre per contacte entre cossos. Per exemple, quan xutes una pilota, li transmets energia cinètica i aquesta energia es desplaça gràcies al moviment de la pilota. La transmissió de l’energia es fa mitjançant la propagació d’una pertorbació que anomenem ona, que es desplaça en una certa direcció a l’espai.

CLIENT

Ajuntament de Torelló

La campanya dona continuïtat a la marca i ajuda a explicar-la i a complementar-la.

Desglossant la marca en parts més petites ens permet construir una sèrie d’ones, que alhora són jocs visuals, circuits, recorreguts, que generen moviment, varietat i un bon impacte visual.

01.Din-Marca
peces
moviment

El projecte és una escola municipal d’iniciació a l’esport que funcionarà com un extraescolar dos dies a la setmana durant tot el curs. De forma rotativa i quinzenalment es practicarà la iniciació a molts dels esports que no s’ofereixen de forma reglada en el nostre municipi (a, bicicleta, skate, beisbol, fitness, orientació, pesca i moltes més sorpreses) i de tant en tant jornades d’esport en família o com li direm nosaltres: viatges esportius.